Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Ανταύγειες σε Σγουρά Μαλλιά ή Ίσια

hair image trends

Όσες τάσεις και τεχνικές χρώματος κι αν εμφανιστούν, οι ανταύγειες θα επανέρχονται πάντα ως η κλασσική αξία για κάθε τύπο μαλλιών. Ανακάλυψε τι έχουν να προσφέρουν στα δικά σου μαλλιά και δες πώς θα τις απογειώσεις για το καλύτερο για σένα αποτέλεσμα.

Ανταύγειες σε ίσια μαλλιά

Η εφαρμογή: Οι ανταύγειες στα ίσια μαλλιά είναι απαραίτητο να ξεκινάνε από τη ρίζα και η εφαρμογή τους πρέπει να γίνει διάσπαρτα, ώστε να αποφεύγεται το εφέ γραμμής στην κορυφή των μαλλιών.

Το χρώμα: Στην περίπτωση των λεπτών, ίσιων και άτονων μαλλιών, οι ανταύγειες σε δύο αποχρώσεις μπορούν να προσδώσουν όγκο και σώμα, ενώ όταν προστίθενται lowlights, το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη πιο πλούσιο.

Τι λένε οι ειδικοί: Ο μύθος ότι οι ανταύγειες είναι μόνο για τις ξανθιές με λεία χαίτη δίνει σιγά-σιγά τη θέση του σε μια νέα πραγματικότητα που επιτάσσει ανταύγειες σε έντονα χρώματα, όπως τα παστέλ. Οι ζωντανές αυτές αποχρώσεις προσφέρουν στα μονότονα, ίσια μαλλιά άμεση ανανέωση, χωρίς να τα υποβάλουν στην ταλαιπωρία της βαφής σε ολόκληρο το μήκος.

Ανταύγειες σε σγουρά μαλλιά

Η εφαρμογή: Οι ανταύγειες στα σγουρά μαλλιά είναι ιδανικές επειδή χάνονται παιχνιδιάρικα μέσα στο κεφάλι, ενώ διαρκούν και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, οι ανταύγειες δίνουν σχήμα στις μπούκλες και τις βοηθάνε να αντανακλούν το φως όσο πρέπει.

Το χρώμα: Ως πιο πλούσια, τα σγουρά μαλλιά υιοθετούν τις ανταύγειες εύκολα, ενώ η ατημέλητη φύση της μπούκλας αναδεικνύει άψογα την αντίθεση μεταξύ της σκούρας ρίζας και της ανοιχτής άκρης.

Τι λένε οι ειδικοί: Τα σγουρά μαλλιά προσφέρουν το κατεξοχήν πεδίο για ανταύγειες σε έντονα χρώματα. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή στην εφαρμογή έντονων αποχρώσεων, επειδή το έντονο ντεκαπάζ μπορεί να κάνει ευαίσθητα τα ξηρά από τη φύση τους σγουρά μαλλιά και να τα κάνει να φριζάρουν.

Image Credits: Getty Images, iStock - Getty Images Plus / Moment - AlexVolot / Riccardo Bianchi

Content created by Webedia