Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Χτένισμα με ένα καπέλο στα μαλλιά!

hair image

Τέλειο αξεσουάρ για τον απρόβλεπτο καιρό, το καπέλο προκαλεί και μερικά προβλήματα, όπως το ότι κρύβει τα μαλλιά μας, αλλά και το ότι βγάζοντάς το, τα μαλλιά από κάτω είναι χάλια! Δες εδώ γιατί η τάση του καπέλου πρέπει να μείνει και πώς μπορείς να χτενίσεις τα μαλλιά για να παραμείνουν μοντέρνα, κομψά και όχι φλατ.

Γιατί αγαπάμε τα καπέλα

Τα καπέλα, από τα τεράστια fedora μέχρι τα Βρετανικά bowler ακόμη και τα panamas, προσθέτουν αμέσως στυλ σε κάθε εμφάνιση. Ιδανικά για να κρύψουν λιπαρές ρίζες ανάμεσα στα λουσίματα ή για να τιθασεύσουν τα μαλλιά σε μία ημέρα με αέρα ή βροχή, τα καπέλα δίνουν στυλ και είναι και πρακτικά!

 

 

Το καλύτερο χρώμα μαλλιών όταν φοράμε καπέλο

Εξασφάλισε πως τα μαλλιά σου δεν θα χαθούν κάτω από το καπέλο με ένα σύγχρονο χρώμα. Φέτος, τάση είναι οι ψυχροί ή ουδέτεροι τόνοι, όπως το σταχτί και το μπεζ ξανθό. Αυτά τα πιο καθημερινά χρώματα μπορούν να δώσουν σε οποιοδήποτε καπέλο έναν πιο χαλαρό, urban χαρακτήρα, απομακρύνοντάς το από μία υπερβολική εμφάνιση. Οι κομμωτές συνιστούν τη Majirel Cool Color, μία σειρά με πάνω από 30 μόνιμα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων του ψυχρού ξανθού και των καστανών αποχρώσεων, για να κολακεύουν τον τόνο της επιδερμίδας σου.

 

Πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου κάτω από το καπέλο

Σήμερα, οι λαμπεροί κυματισμοί Hollywood έχουν μείνει στο κόκκινο χαλί και οι σύγχρονες fashionistas επιλέγουν πιο κοντά χτενίσματα όπως pixies, καρέ ή μακρύ καρέ, κομμένα σε διάφορα τμήματα, για να δημιουργήσουν φυσικό όγκο. Κάτω από το καπέλο, ένα μακρύ καρέ που πέφτει μέχρι το πιγούνι ή τον ώμο θα αναδείξει τα ζυγωματικά σου και θα τραβήξει την προσοχή στα μάτια σου. Ίσιο ή κυματιστό, η επιλογή είναι δική σου, αν και οι μπούκλες θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο κοντά.

 

Πώς να αποφύγεις τα "μαλλιά καπέλου"

Για να κάνεις αντίθεση με τη λάμψη ενός πλατύγυρου καπέλου, γιατί να μην δώσεις στα μαλλιά σου ένα ματ αποτέλεσμα, αποφεύγοντας παράλληλα τα φλατ, άτονα μαλλιά; Το Anti-Gravity Root Spray από τη σειρά Volumetry της Serie Expert θα δώσει στα μαλλιά ματ υφή και θα σηκώσει τις ρίζες, χάρη στο συνδυασμό από μόρια Intra-Cylane™ και Hydralight.

Αντίο φλατ μαλλιά, καλώς ήρθες στυλ με καπέλο!

Image credits: Getty Images Entertainment - Kristy Sparrow

Content created by Webedia