Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Το απόλυτο "Wob" look!

hair image

Πώς μετατρέπεις ένα κλασικό, "must have" χτένισμα, σε κάτι μοναδικό; Προσθέτοντας ένα συμπληρωματικό στοιχείο όπως αφέλειες ή τραβώντας μερικές τούφες στο πλάι! Για να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα καρέ χτενίσματα, χωρίς να χάσει την κλασική του γοητεία, λέμε "ναι" στο καρέ με κυματισμούς και φράντζα ή μακριές αφέλειες χτε

Ένα απαλό και μοντέρνο καρέ

Μπορεί να μην το έχεις ξανακούσει, αλλά το "wob" (κυματιστό καρέ) έχει εξελιχθεί στο "must-have" χτένισμα της εποχής. Δυστυχώς, οι πιο τολμηρές fashionistas βαριούνται γρήγορα τα στυλ που θεωρούν "πολύ mainstream". Η λύση είναι απλή: για να κάνεις πιο ενδιαφέρον το κυματιστό καρέ, συνδύασέ το με χωρίστρα στο πλάι και φράντζα ή μακριές αφέλειες. Ισορροπημένη από την απαλότητα των κυματισμών, αυτή η μοντέρνα λεπτομέρεια δημιουργεί ασυμμετρία και ξανακάνει ανάλαφρο το καρέ σου!

 

 

"Wob" με φράντζα: ένα καρέ για όλες

Το σπαστό καρέ στο πλάι με φράντζα δείχνει ωραίο, ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου ή το χρώμα των μαλλιών σου. Αν και αυτό το κοντό σπαστό κούρεμα ταιριάζει πιο εύκολα σε μέτρια προς πυκνά μαλλιά, ακόμα και τα πιο λεπτά και ίσια μαλλιά μπορούν να το υποστηρίξουν. Η Delphine Courteille, hairstylist της L'Oréal Professionnel, προτείνει τη χρήση προϊόντων για υφή από τη σειρά Beach Waves, τα οποία μπορούν να δώσουν τον όγκο που χρειάζεται σε αυτό το πανέμορφο, ασύμμετρο, σπαστό καρέ.

Προσοχή στο φιλάρισμα!

Μην ξεγελαστείς από τις φαινομενικά απλές καμπύλες αυτού του κομψού, αέρινου καρέ- δε μπορεί να δημιουργηθεί έτσι απλά! Το μυστικό της ομορφιάς αυτού του καρέ κρύβεται στο ακριβές και επαγγελματικό φιλάρισμα των μαλλιών σου. Αυτό είναι το μυστικό, είτε έχεις ήδη φυσικά σγουρά μαλλιά, είτε ολόισια.

Image credits: Pixelformula

Content created by Webedia