Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Κυματιστά μαλλιά μέχρι τον ώμο

hair image

Το "clavicut", το κόψιμο των μαλλιών σε μεσαίο μήκος που φτάνει στο επίπεδο του ώμου, είναι ένα εύκολο και κλασικό look στον κόσμο του hairstyle. Μπορεί να γίνει απίστευτα glamorous με μερικούς κυματισμούς, οι οποίοι χαρίζουν ανυπέρβλητη θηλυκότητα στο σχήμα των μαλλιών.

Ένα κόψιμο που υπερέχει των υπολοίπων!

Είσαι διχασμένη ανάμεσα στα σπαστά "μόλις-γύρισα-από-την-παραλία" μαλλιά και στις ρετρό μπούκλες που έχουν ξεπηδήσει κατευθείαν από τα 30's; Οι επαγγελματίες κομμωτές προτείνουν να επιλέξεις κυματιστά μαλλιά, τον απόλυτο συμβιβασμό που λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στα μεσαίου μήκους "clavivut" μαλλιά. Δεν νομίζουμε να υπάρχει διαφωνία εδώ.

 

 

Ένας κομψός άσσος στο μανίκι σου

Ο Denis Holbecq, πρεσβευτής Hairstyle της L'Oréal Professionnel, θεωρεί το μεσαίου μήκους κυματιστό look ως τον απόλυτο χαμαιλέοντα, καθώς ξέρει πώς να αναδεικνύει όλα τα σχήματα, χρώματα και είδη μαλλιών. Επιπλέον, αποτελεί ένα "ακίνδυνο" κούρεμα, σε αντίθεση με άλλες, πιο ριψοκίνδυνες επιλογές. Το glamorous κυματιστό look σε μαλλιά μέχρι τον ώμο, είναι εδώ για να σώσει όλες τις στυλάτες δεσποινίδες που θέλουν να περιορίσουν κάθε τι περίπλοκο στη ζωή τους.

Τόλμησε την wet εκδοχή του!

Ήρθε η στιγμή να αποχωριστείς την κλασικότητα του κουρέματος σε μεσαίο μήκος, αλλά και την κομψότητα που κρύβεται πίσω από τους κυματισμούς, με ένα μοδάτο "wet" στυλ. Εμφανίσου σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα και να φύσηξε ο αέρας τα μαλλιά σου προς τα πίσω. Για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα, προτείνουμε το καλύτερο "όπλο" για λάμψη και φιξάρισμα, όπως το Extrême Splash ή το Shower shine από τη L'Oréal Professionnel.

Image credits: Pixelformula

Content created by Webedia