Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Κυματιστά μαλλιά καρέ στο πλάι: κοντά και λαμπερά

HAIR TREND IMAGE

Δεν μπορούν μόνο τα μακριά μαλλιά να τραβηχτούν προς τα πίσω. Το καρέ μπορεί να μπει στην πιο ροκ και εκκεντρική κατηγορία και να μας δώσει την ευελιξία που χρειαζόμαστε. Το λατρεύουν οι celebrities και το κόκκινο χαλί... Ας ανακαλύψουμε το κυματιστό καρέ στο πλάι!

Ένα κυματιστό καρέ κερδίζει πάντα την προσοχή...

Όταν βάζεις στο πλάι το κυματιστό σου καρέ δε σημαίνει ότι το βάζεις και στην άκρη! Η επιλογή των λέξεων είναι εξίσου σημαντική με την τοποθέτηση. Η χωρίστρα στο πλάι είναι μία απόφαση που έχει φορεθεί από τις μεγαλύτερες celebrities στον πλανήτη. Το κυματιστό καρέ στο πλάι είναι μία τεχνική για να φέρεις τα μαλλιά στο πλάι ακόμα και όταν είναι κοντά. Λαμπερό αλλά και εκκεντρικό, αναδεικνύει το καλό σου προφίλ, αποκαλύπτοντας διακριτικά τους ώμους.

Μια μικρή ασυμμετρία μπορεί να ισορροπήσει το σχήμα του προσώπου σου

"Ένα ασύμμετρο σχήμα προσώπου μπορεί να διορθωθεί (με αυτό το ασύμμετρο look)" επιβεβαιώνει ο Denis Holbecq, πρεσβευτής κομμωτής της L'Oréal Professionnel. Προσθέτει πως: "Τα κυματιστά μαλλιά καρέ στο πλάι ταιριάζουν στα τετράγωνα, στρογγυλά και τριγωνικά σχήματα προσώπου, αλλά όχι στα μακριά". Τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας σε αυτό το μοντέρνο και θηλυκό κούρεμα. Ακόμα και οι γυναίκες με μακριά μαλλιά μπορούν να το δοκιμάσουν, όπως συμβαίνει και με το κλασικό "ψευτο-καρέ".

Ένα κούρεμα για celebrities, ένα look για stars!

Το κυματιστό καρέ στο πλάι, για να είναι εξίσου εκλεπτυσμένο και λαμπερό με αυτό που βλέπουμε στο κόκκινο χαλί, πρέπει να το δημιουργήσει ένας επαγγελματίας κομμωτής. Είναι δύσκολο να το διατηρήσεις σταθερό και μόνο ο επαγγελματίας με τα μυστικά του μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.

Image credits: Pixelformula

 Content created by Webedia