Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu Αναζήτηση

Το καρέ με φράντζα

trend image

Δε χρειάζεσαι πολλά για να αλλάξεις το look σου. Προσαρμόζοντας το ίδιο καρέ κούρεμα μπορείς να έχεις ευελιξία. Παίξε με τις αφέλειες, τη χωρίστρα στο πλάι και τη φράντζα και ανάδειξε το καρέ σου look.

Με κατεύθυνση στη μία πλευρά, το καρέ με φράντζα μαλακώνει το πρόσωπο

Για να κάνεις πιο ανάλαφρο ένα αυστηρό καρέ με φράντζα και να δημιουργήσεις καμπύλες, θα χρειαστείς έναν άξονα, γύρω από τον οποίο θα κινείσαι. Για το λόγο αυτό, η χωρίστρα θα πρέπει να κινηθεί στη μία πλευρά, ενώ οι αφέλειες να τραβηχτούν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Με τον τρόπο αυτό, δημιουργείται το εφέ ενός στρογγυλεμένου καρέ, που αγκαλιάζει το πρόσωπο διακριτικά. Υπάρχει λόγος που η Taylor Swift, μαζί με άλλες celebrities, προτιμά αυτό το στυλ όταν δεν επιλέγει τις μακριές ξανθές τούφες της.

Μήκος και όγκος: το καρέ που τα συνδυάζει όλα

Σύμφωνα με τον Denis Holbecq, πρεσβευτή κομμωτή της L'Oréal Professionnel, το καρέ στο πλάι είναι "το τέλειο μήκος για να τραβήξει ένα μακρύ πρόσωπο κα να του δώσει χαρακτήρα, καθώς και για να ισορροπήσει ένα τριγωνικό". Είναι φανερό πως ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου, το συγκεκριμένο κούρεμα χαρίζει εκλεπτυσμένο στυλ στα μαλλιά.

Kαρέ με φράντζα: ένα λαμπερό look με χαρακτήρα!

H ίδια η Victoria Beckham το έκανε ένα από τα αγαπημένα της κουρέματα. Αρχικά, για τη χαλαρή και παράλληλα κομψή του αισθητική, καθώς και για το γεγονός πως διατηρείται εύκολα. Μια τόσο δυναμική γυναίκα, που ισορροπεί τη ζωή της ανάμεσα στη δουλειά της για τη μόδα και στο να είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, δε μπορεί να επιτρέψει το παραμικρό στυλιστικό λάθος στα μαλλιά της!

Image credits: Pixelformula

Content created by Webedia