Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Φιλαριστό μακρύ καρέ: το στυλ ενός ανυπότακτου rockstar

blonde hair

Tο φιλαριστό κούρεμα σε μεσαίο μήκος ή αλλιώς το ατημέλητο μακρύ καρέ, είναι η επαναστατική εκδοχή του ίσιου ή σπαστού "clavicut" (μακρύ καρέ). Αυτό το στυλ δίνει μια φρέσκια, άγρια και ροκ ανάσα ανανέωσης στα χτενίσματα των fashionistas σε όλον τον κόσμο.

Φιλαρισμένο και ατημέλητο, το κούρεμα σε μεσαίο μήκος ξεπερνάει τα όρια

Μπορεί κάποιες φορές να φαντάζει απίστευτο, αλλά μερικές επιδέξιες ψαλιδιές στα μαλλιά σου είναι αρκετές για να αλλάξουν τελείως την εμφάνισή σου. Πάρε για παράδειγμα το ατημέλητο, μεσαίου μήκους φιλαριστό στυλ, το οποίο διαφέρει αρκετά από τις διάφορες κλασικές ίσιες ή σπαστές εκδοχές του. Το λατρεύουμε όταν είναι έξυπνα "αναμαλλιασμένο", κάνοντας αυτή που το έχει να δείχνει χαλαρή, με μία rock-chic γοητεία που παίζει με τα όρια του προκλητικού!

Χάλασέ το και απόδειξέ το

Ο Denis Holbecq, hairstylist και πρεσβευτής της L'Oréal Professionnel, επιβεβαιώνει ενθουσιασμένος πως "η επιλογή του ατημέλητου φιλαριστού μακρύ καρέ, δίνει λάμψη στα πυκνά και σχετικά βαριά μαλλιά. Η γεωμετρία του συγκεκριμένου κοψίματος χαρίζει γοητεία στα μακριά, ορθογώνια και οβάλ σχήματα προσώπου". Σύμφωνα με τον ίδιο, το στυλ αυτό είναι "σαγηνευτικό στις ξανθιές, ροκ στις καστανές και άγριο στις κοκκινομάλλες". Συνεπώς δεν έχεις πλέον δικαιολογία για να μην ξεφεύγεις και εσύ καμιά φορά. Μιλώντας για τα μαλλιά πάντα.

Ένα άγριο στυλ

Αν και σε κάποιο βαθμό μπορούμε να ανακατεύουμε ή να κάνουμε μπούκλες μόνες μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως χωρίς προσεκτικό φιλάρισμα, η "άγρια" πλευρά μπορεί εύκολα να ξεφύγει. Είναι προτιμότερο να εμπιστευτείς κάποιον επαγγελματία κομμωτή, ώστε να πετύχεις το ατημέλητο καρέ που κρύβει μία σχεδόν γατίσια γοητεία.

Image credits: Pixelformula

Content created by Webedia