Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Ασύμμετρο καρέ για το 2017

Ξέχνα τις αυστηρές ίσιες γραμμές και τις αφέλειες που πέφτουν στα μάτια. Το πιο hot καρέ της σεζόν, είναι πιο μακρύ και δε φοβάται τα επίπεδα. Σας παρουσιάζουμε το ασύμμετρο καρέ! Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε καλύτερα αυτή τη νέα τάση στα χτενίσματα, τι styling χρειάζεται και αν είμαστε αρκετά τολμηρές για να το δοκιμάσουμε... 

Τα πλεονεκτήματα του ασύμμετρου καρέ 

Βαρέθηκες να δείχνεις συνέχεια ίδια στις φωτογραφίες; Αυτό το καρέ θα σε βοηθήσει να δείχνεις διαφορετική κάθε φορά που γυρνάς το κεφάλι σου! Είναι επίσης και ένας εύκολος τρόπος για να τεστάρεις αν σου πάνε τα κοντά μαλλιά: μπροστά διατηρείς το lob/ καρέ μακρύ και πίσω μπορείς να τα κοντύνεις όσο θέλεις. 

 Πώς να κάνεις styling στο καρέ σου 

Επειδή αυτό το χτένισμα τραβάει ήδη την προσοχή, δε χρειάζεται να υπερβάλεις στο styling. Ένα απλό ψέκασμα στις ρίζες σε νωπά μαλλιά, πριν το στέγνωμα με το Pli της Techni.art της L'Oréal Professionnel θα σου χαρίσει όλον τον απαραίτητο όγκο, ώστε τα μαλλιά σου να μην τον χάσουν μέσα στη μέρα. Αν το ασύμμετρο καρέ σου καταλήξει να φαίνεται πεσμένο, χρησιμοποίησε το ξηρό σαμπουάν Tecni.ART Morning After Dust για να το ανανεώσεις και να δώσεις ζωή στις ρίζες σου.  

Πώς να δουλέψεις το καρέ σου 

Λατρεύουμε αυτό το ασύμμετρο καρέ με το ελαφρύ όμπρε αποτέλεσμα που επικεντρώνει το φως γύρω από το σχήμα του προσώπου. Ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια και ένα έντονο χρώμα στα χείλη είναι τα αγαπημένα καθημερινά μακιγιάζ της σεζόν, που δείχνουν τέλεια με ένα τολμηρό καρέ όπως αυτό. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις ακόμη και όμπρε χείλη! Όσον αφορά στο ντύσιμό σου, κράτα το απλό: τα μαλλιά σου είναι το βασικό σου αξεσουάρ, δεν υπάρχει λόγος να βαρύνεις το look σου με άλλα.  

Είμαστε αρκετά τολμηρές για να δοκιμάσουμε αυτό το look; Φυσικά και είμαστε! 

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας