Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

4 Χτενίσματα με σίδερο μαλλιών

Το σίδερο μαλλιών ή αλλιώς «πρέσα», είναι ένα από τα  βασικά εργαλεία για το styling των μαλλιών. Εδώ, έχουμε 4 παραδείγματα για το πώς ένα σίδερο μαλλιών μπορεί να δημιουργήσει μία ποικιλία από πανέμορφα looks. Ποιό είναι το αγαπημένο σου; 

Look 1: Τα μισά μαλλιά τραβηγμένα ολόισια προς τα πίσω 

Αν έχεις έστω και την ελάχιστο σπάσιμο ή φριζάρισμα, θα χρειαστείς το σίδερο μαλλιών σου, για να πετύχεις αυτό το look. Για να έχεις το απίστευτα λαμπερό αποτέλεσμα αυτού του look (χωρίς να δείχνουν τα μαλλιά λαδωμένα) χρησιμοποίησε το Wet Domination Extreme Splash για να δημιουργήσεις ένα wet look εφέ που είναι και μόδα. 

Look 2: Περίτεχνη, ίσια, χαμηλή κοτσίδα 

Παίζοντας με τους τρόπους που πιάνεις τα μαλλιά σου, μπορείς να μετατρέψεις την απλή χαμηλή σου κοτσίδα σε ένα δημιουργικό look, όπως αυτό που είδαμε στην επίδειξη υψηλής ραπτικής του Valentino, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017. Για φυσική λάμψη, εφάρμοσε μετά το λούσιμο, και πριν το ίσιωμα, το Mythic Oil Original Oil. Μην ξεχάσεις φυσικά το spray κατά της θερμότητας πριν χρησιμοποιήσεις το σίδερο μαλλιών... 

Look 3: Σατινέ ίσια μαλλιά, με φράντζα στο πλάι 

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας καθημερινά looks. Αλλά καμιά δεν θέλει να χρησιμοποιεί καθημερινά το σίδερο μαλλιών, γιατί κινδυνεύουν να ευαισθητοποιηθούν από τη θερμότητα (ψαλίδα, αδύναμη τρίχα, σπάσιμο, ξηρότητα κλπ). Αντίθετα, μπορείς να αναζητήσεις στο κοντινότερο κομμωτήριό σου  τη συλλεκτική έκδοση του Kawaii Krush Steampod, ένα επαγγελματικό σίδερο ισιώματος, υψηλής τεχνολογίας με ατμό, που δεν επιβαρύνει τα μαλλιά, όπως τα παραδοσιακά εργαλεία ισιώματος μαλλιών. 

Look 4: Μακρύ καρέ με όγκο 

Χρησιμοποίησε το σίδερό σου για να γυρίσεις τις άκρες των μαλλιών σου, προς τα έξω και να δημιουργήσεις αυτό το παιχνιδιάρικο μακρύ καρέ ή lob. Ένα texturizing spray όπως το Texture Dust της Tecni.ART θα σου δώσει όγκο και ματ αποτέλεσμα. Απλά εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα σε όλα τα μήκη και τις άκρες μετά το styling ή δούλεψέ το με τα δάχτυλά σου, πιάνοντας λίγα - λίγα μαλλιά.