Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

3 Λόγοι για να αγαπήσεις το καρέ

BLOND IMAGE

Το έχουμε δει σε όλα τα σχήματα και μεγέθη – μακρύ, κοντό, φριζαρισμένο, με ή χωρίς αφέλειες. Για να το θέσουμε απλά, το καρέ είναι το πιο πολύπλευρο κούρεμα και γι' αυτό το αγαπάμε!

1. Είναι κλασικό

Το καρέ είναι ένα εμβληματικό κούρεμα, αλλά και ένα χτένισμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Διαχρονικό, είναι πάντα επίκαιρο, καθώς επαναπροσδιορίζεται με κάθε γενιά. Είτε στραφείς για έμπνευση στη σύγχρονη star Victoria Beckham ή στο κορίτσι της αφίσας των 30's, Louise Brooks, το καρέ είναι ένα πραγματικά κλασικό κούρεμα που ήρθε για να μείνει.

2. Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου

Το κλασικό καρέ είναι ένα παγκόσμιο κούρεμα που πολύ απλά ταιριάζει σε όλες! Όποιο και αν είναι το σχήμα του προσώπου σου, μπορείς να βρεις ένα καρέ που θα κάνει θαύματα για σένα. Το καλύτερο καρέ για τα στρογγυλά πρόσωπα; Ένα ίσιο κόψιμο στο ύψος των ώμων ή του σαγονιού. Έχεις μακρύ πρόσωπο; Προτίμησε ένα lob (μακρύ καρέ) και πρόσθεσε αφέλειες για να διατηρήσεις μία ισορροπία. Θέλεις φράντζα; Τα καρέ λειτουργούν με όλα τα ήδη αφελειών – από αυστηρές μέχρι αέρινες, ακόμα και πάρα πολύ κοντές. Δεν ξέρεις ποιο να επιλέξεις; Ζήτα τη συμβουλή του κομμωτή σου από τη L'Oréal Professionnel, ο οποίος μπορεί να σε βοηθήσει με τη συνολική σου εμφάνιση, για να βρεις την ισορροπία με το καρέ σου.

3. Λειτουργεί σε ίσια και σγουρά μαλλιά

Με τιςμπούκλες , κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρεις τι λειτουργεί καλύτερα. Τα καλά νέα είναι πως το καρέ ταιριάζει σε όλα τα μαλλιά! Όσο πιο κοντό το καρέ, τόσο πιο πολύς ο όγκος, κάτι που είναι τέλειο για ένα πιο τετράγωνο πρόσωπο. Είναι και μία τέλεια λύση για να κρατήσεις στη θέση τους τα ατίθασα, σγουρά μαλλιά, δίνοντάς τους σχήμα και υφή. Έχεις περισσότερο σπαστά παρά μπούκλες; Κανένα πρόβλημα, το φιλαριστό καρέ λειτουργεί και εδώ. Έχει και το δικό του ψευδώνυμο – 'wob'! Για να το φτιάξεις εύκολα, η κρέμα για styling της Tecni.ART, L'Oréal Bouncy & Tender έχει ανακαλύψει τη σειρά Dual Stylers, μία 2 σε 1, τζελ-κρέμα για στέγνωμα με πιστολάκι, για λαμπερές, απαλές και καλοσχηματισμένες μπούκλες.

Καρέ, lob, wob ή κλάμα(!), τόλμησε να τα κόψεις και δοκίμασε ένα πιο κοντό στυλ για άμεσο αντίκτυπο.

Photo credit: Getty Images, French Select - Edward Berthelot

Content created by Webedia