Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Anti-Discomfort Lipid Shield Pre-Treatment για Ευαίσθητο Τριχωτό Κεφαλής 15 ml - Scalp Advanced

Καταπραΰνει αμέσως το τριχωτό, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί έναν λιπιδικό φραγμό για προστασία του τριχωτού κατά τη διάρκεια των τεχνικών υπηρεσιών.

Επαγγελματική επανεξισορρόπηση για το απορρυθμισμένο τριχωτό.

Scalp AdvancedAnti-Discomfort Lipid Shield Pre-Treatment για Ευαίσθητο Τριχωτό Κεφαλής

+

Το τριχωτό είναι κι αυτό δέρμα, απλώς πολύ πιο σύνθετο. Η οξείδωση του σμήγματος και οι μικρορωγμές στην επιφάνεια του τριχωτού μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορα προβλήματα. Είναι ένας φαύλος κύκλος από τον οποίον σίγουρα θα θέλετε να απαλλαγείτε.

ΧΡΗΣΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΧΡΗΣΗ: Χρησιμοποιώντας για βοήθεια το απλικατέρ του προϊόντος, χωρίστε τα μαλλιά και εφαρμόστε ομοιόμορφα σε όλο το τριχωτό πριν από τη βαφή ή το ξάνοιγμα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. 
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε με επαγγελματικά προϊόντα L’Oréal για τη βαφή & το ξάνοιγμα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΟΦΕΛΗ: Καταπραΰνει αμέσως το τριχωτό, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί έναν λιπιδικό φραγμό για προστασία του τριχωτού κατά τη διάρκεια των τεχνικών υπηρεσιών. Το τριχωτό προστατεύεται και η δυσφορία μειώνεται από την 1η κιόλας χρήση.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

+

ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εμπλουτισμένο με 4% Σορβιτόλη*, Polysorbate-21, ένα πανίσχυρο συστατικό γνωστό για τις καταπραϋντικές ιδιότητές του.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ: Με τη συμβολή των επαγγελματιών και την έγκριση των δερματολόγων. Η 1η καινοτομία που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με 3 κομμωτές με ειδίκευση όχι μόνο στη βαφή & το balayage αλλά και στο τριχωτό. Μια δροσερή σύνθεση με αναζωογονητικές νότες κορυφής, οι οποίες συνδυάζονται με τη φρεσκάδα των μεσαίων νοτών και την αίσθηση περιποίησης που αποπνέουν οι νότες βάσης. 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Από την 1η χρήση, +83% περισσότερη καταπράυνση* & +96% πιο ενυδατωμένα μαλλιά**. 
* Αυτοαξιολόγηση 32 ατόμων, μετά από εφαρμογή του σαμπουάν & της μάσκας και στέγνωμα των μαλλιών. ** Οργανομετρική δοκιμή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

+

ΧΩΡΙΣ: Χρωστικές, Σιλικόνες, Θειικά Άλατα, Αλκοόλη. Περιέχει 4% Σορβιτόλη. 
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Ομίλου: Inside Our Products. 
Η λίστα συστατικών ενδέχεται να αλλάξει, και μπορεί να διαφέρει ανά χώρα πώλησης. Για την πιο πρόσφατη λίστα συστατικών, δείτε στη συσκευασία του προϊόντος. Σε περίπτωση προβλήματος, επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης καταναλωτών.

lipid shield pre-treatment packshot

Θεραπείες Μαλλιών

Anti-Discomfort Lipid Shield Pre-Treatment για Ευαίσθητο Τριχωτό Κεφαλής

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας